About the person name's ziera

My photo
Terengganu, Malaysia
Seorang Gadis Biasa Yang Simple...

Followers

Thursday, 15 December 2011

Apa tu diary tea?

                                                                                    
diary tea, kenapa diary tea? mesti korang tertanye tanye kan..saya letak nama nie sebab ia mengisarkan tentang hidup saya yang adakalanya manis dan adakalanya pahit, macam tea jugak.. kalau kita letak banyak susu maka manis la dia kan tapi kalau terlebih tea maka pahit lah ia..dulu saya ingat nak letak nama diary ziera tapi rase cam x sesuai pulak....time tengah asyik pikir tu terpandang lah satu iklan tea kat tv.so terlintas kat fikiran nak letak name diary tea sebagai first name of my blog,ha ha ha, jadi terhasilah sesuatu yang manis dan ada pahitnye iaitu diary tea...*(^_^)*

No comments:

Total Pageviews