About the person name's ziera

My photo
Terengganu, Malaysia
Seorang Gadis Biasa Yang Simple...

Followers

Sunday, 13 April 2014

SINGKAPKAN DOA...

 
Assalamualaikum... and haiiii.. dh lama rasanya sy x update blog ni.. maaf lh x sempat.. bnyak benda kena buat.. tapi InsyaAllah  sy curi sdikit masa sy untuk  update blog ni buat tatapan korang semua... Baru2 ni bnyk prkara berlaku, and perkara paling besar adalah kes kehilangan pesawat MAS MH370... kita semua terasa dengan kehilangan ini.. buat keluarga dan kenalan penumpang serta anak kapal MH370.. banyak2kn bersabar... krn stiap yg berlaku pasti ad hikmahnya... kita doakan yg terbaik semoga MH370 dpt ditemui... Amin...
#singkapkan doa dari Riz Zaizizi untuk MH370...

Thursday, 17 January 2013

INDAH NYA CINTA......

     cinta,karya indah sang pencipta, di mulakan disyurga, dirasukkan dalam jiwa Adam dan Hawa, lalu dianak-pinakkan  ke setiap jiwa , dengan kadar yang berbeza, cinta menyintai atau dicintai itu adalah lumrah sifat kejadian manusia, pilihan adalah terpulang kepada kita, jika pilihan berlandaskan agama pasti hasilnya diberkati dan sekiranya berlandaskan nafsu, pasti akan terhumban ke lembah kehinaan......
Renung-renungkanlh^^'

Thursday, 27 December 2012

Banjir datang lagi....






 assalamualaikum n hai semua... dh lama x update blog nie... maaf semua... sy x sempat^^.. hari ni just nak kongsi dengan korang semua gambar yg telah sy ambil semasa banjir tempoh hari di kawasan sy... kepada semua mangsa bajir di seluruh pantai timur harap bersabar.. mungkin ini ujian yang Allah S.W.T berikan kepada kita semua... jadi kita haruslah terima dengan hati yang terbuka....^^

Sunday, 25 November 2012

personaliti & warna melalui bulan kelahiran..

assalamualaikum... 
hari ni just nak kongsi 'Personaliti Warna' melalui bulan kelahiran saya iaitu...

Bulan Ogos

Merah Jambu
Kamu akan berusaha sedaya mungkin untuk membuat yang terbaik dalam apa juga yang kamu lakukan serta suka menolong orang lain dan mengambil tahu tentang orang orang di sekelilingnya. Namun kamu sukar untuk dipenuhi keinginannya dan sering saja berpra sangka buruk terhadap orang lain.Dari segi percintaan kamu mengimpikan percintaan yang penuh dengan keindahan semata.(bagi yg beragama islam jaganlah percaya 100%.. ini hanyalah untuk suka2 sahaja ok)


kalau nak tahu rahsia Personaliti Warna Melalui Bulan kelahiran korang......

Thursday, 15 November 2012

Hijab tutorial : Tudung bawal by Syasya Roslan(mesti cuba)


                                                   jom cuba cara ni plak .. pasti lebih cantik dan sopan.. thanks for the tutorial syasya.^^

Thursday, 25 October 2012

selamat hari raya aidiladha...


Assalamualaikum... n hye semua.... sy muncul lgi kat sini... lama x update blog ni... ape-ape pun nk ucap selamat hari raya aidiladha kat semua umat islam... harap raye tahun nie lebih baik dari tahun-tahun yang lalu kn....amin.... kepada korang semua yang setia dengan blog diarytea  ni(ade ke hehe3??)thanks sngt2 ... x dpat nk blas budi korang kn.. huhuh3... ok lh smpai sini untuk hari ini... next time klau ada cite best2 sy update lagi ye.. bye.....^^'

Total Pageviews