About the person name's ziera

My photo
Terengganu, Malaysia
Seorang Gadis Biasa Yang Simple...

Followers

Saturday, 31 March 2012

remaja the best..

Assalamualaikum... 
Buku favorite aku... terlampau banyak x tau nk simpan kat mane huhuhu... buku ni best x bosan kalau bace bnyk kali.. x caye korang beli n bace sndiri.. (love remaja)..

Friday, 30 March 2012

jom ke pesta air...

assalamualaikum....
nk kongsi sedikit lh..semalam saya ada pergi satu pesta air di kelantan... best lh jgk..tapi jaln punyer lh sesak sebab ramai sngat orang yg berkunjung nk hilangkan stress bekerja.. rasa tnang sngat kat situ.. mana x nye dikelilingi laut yg berwarna biru dan bunyi ombak .. rasa mcam x nk blik... banyk aktiviti ynag dilakukan macam memancing, buat rakit,kayak dan banyk lh aktiviti yg berkaitan dngan laut.. x rugi lh kalau korang pergi... ^_^'

Thursday, 29 March 2012

CINTA...

   cinta dan kasih sayang ialah jiwa yang tak dapat dipisahkan. cinta yang datang daripada ketulusan hati akan menjadi sejati. cinta bukanlah apa yang kamu lihat tetapi apa yang kamu rasakan...
(copy from my favorite book.. REMAJA)

Wednesday, 28 March 2012

waaaa... malu beb!!

Asslamualaikum....
hari ni nak cite pasal something yang buat aku malu sangat,huhuhu
semalam aku ada test kereta dngan jpj.. entah lah maybe tkut sngat n gementar yang teramat.. sampai aku lupe sesuatu yang boleh menyebabakan aku tak lulus.. waaaa.. rasa nak nangis pun ada.. tu lah pengajaranye jangan la gelabah yang teramat sangat.. sampai kan benda yang kite selalu buat boleh terlupa..huhuhu... ape x nye pergi bwak kereta sendiri balik dngan jpj.. waaa... malu nye... padan muka aku..... terpaksa lh ulang balik test minggu depan pulak... lain kali x nak gelabah sangat.... buat cool je... dan akhir sekali aku nekad x nak ulang kesalahan yg same... aku nak lulus...... ^_^'

MISS YOU GUYS!!!



Rindu time2 sekolah dulu dengan korang semua, segala masalah, gembira,duka kita kongsi bersama.. tak pernah ada rahsia antara kita... just happy with study... hope kita boleh bersam lagi macam dulu.. dan harapan aku agar korang berjaya dalam hidup korang.. jangan noty2 ye....

Kosong-Najwa Latif [with lyrics on the screen] [HD] (Studio Version) [Un...

Friday, 9 March 2012

kerana mas@....

kerana masa,
aku bersabar,
kerana masa, 
aku menahan kesedihan,
kerana masa,
aku masih disini,
dan.....
kerana masa,
                                          aku adalah aku.......

Total Pageviews