About the person name's ziera

My photo
Terengganu, Malaysia
Seorang Gadis Biasa Yang Simple...

Followers

Tuesday, 28 February 2012

sweet 18....

Salam semua.... lame dh tak update blog nie.. bile bukak je dah 18 followers... same cam umur saya skarang... terima kasih kat semua yang telah follow saya tu. insyaalah saya akan follow korang balik.... dan saya harap korang suke blog di@ry te@ yang simple nie... ^_^'

Saturday, 25 February 2012

St 12...

ST12

St12 photo
@ku jatuh cinta dengan lagu kumpulan St 12 'jangan pernah berubah'... lagu ni best....muziknye slow je, tapi ada makna tu......

Monday, 20 February 2012

seorang wanita solehah....

copy dari google...
seorang wanita solehah itu tunduk sopan dari hadapan lelaki bukan muhrim, tidak lunak dalam bicara selain buat zauj tercinta, segan berkongsi cerita selain dari yang halal baginya, kerana percayalah bagaimana kamu menjaga dirimu dengan baik, maka suamimu akan menjaga dirimu dengan baik juga, jangan biarkan syaitan menjadikan indah persahabatan dengan lelaki di matamu.....

Sunday, 19 February 2012

V@nill@ Cokl@t.....


Perasan x yang drama 'vanilla coklat' kini menjadi drama yang paling ramai orang suke... ini kerana jalan ceritanye yang menarik dan ada sentuhan romantik komedi yang membuatkan kita tak jemu bila tengok 
                                                cerita ni kan....

6xith $en$e...



 Salah satu band yang paling best iaitu kumpulan 6ixth sense.... ^_^'

Saturday, 18 February 2012

like, like,like....



Hye and salam semua hope korang semua happy selalu.. hari ni saje nak kongsi beberapa gambar cute yang diambil di google... hope you like it...

Friday, 17 February 2012

LOVES....

Love doesn't make the world go around.... Love is what makes the ride worthwhile..But, Love to ALLAH is never end... ^_^'

Wednesday, 15 February 2012

Shahir AF8!!


shahir AF8..saya meminatinya bukan atas dasar rupe paras, tapi bakat dan personalitinya yang sederhana menyebabkn saya tertarik untuk meminatinya(minat jer jangan salah faham)..nie ada beberapa gambar ShahirAF8 boleh kongsi dengan korang..*(^_^)*

thanks......

Assalamualaikum semua yang sudi meluangkan sedikit mase untuk melawat blog Dairy Tea nie...walaupun blog nie simple tapi yang penting menarik perhatian korang semua untuk kunjung blog Diary Tea... tak lupe kepada kawan2 yang sudi beri sedikit tunjuk ajar menghias blog ni.. kalau x cantik tu maaflah sebab saya masih baru dalam blog memblog ni hahaha. Thanks untuk korang semua.. yang paling penting tinggalkan komen and follow skali ye.... ^_^'

Thursday, 9 February 2012

Best friend forever... ^_^'

Aku ingin engkau selalu hadir dan temani aku, di setiap langkah yang menyakiniku kau tercipta untukku ..mesti akan mampu memanggil seluruh ragaku ku ingin kau tahu ku selalu milikmu yang mencintamu.. sepanjang hidupku.................


                                     sya,fara,zirah,anis&wanie,
                                       we all best friend forever........

Wednesday, 8 February 2012

Siap sudah cerpen budak brutal... ^_^'

Alhamdulillah akhirnya siap jugak cerpen aku..tak tahu lah best ke tak  enjoylh bace cerpen aku yang tak seberapa nie...harap korang suke..kalu ada masalah ke dengan jalan ceritanya harap dimaafkan .coz ni first time saya buat cerpen...*(^_^)*

Monday, 6 February 2012

Bila Hati Terluk@..... ^_^'

Orang kata ..dalam badan kita banyak air, tapi bila kita terluka darah yang mengalir...berbanding dengan hati..kerana dalam hati kita banyak darah,tapi bila hati kita terluka air yang mengalir.... jadi kita seharusnya menjaga setiap perasaan manusia agar tidak teluka. kerana setiap manusia  ada perasaan yang tidak diberikan untuk dilukai..... ^_^'

Thursday, 2 February 2012

lukisan hatiku.... *(^_^)*

setiap manusia ada baik buruknya... dan kita sebagai manusi harus berusaha untuk menjadi yang terbaik...tapi kita kena ingat setiap sesuatu yang kita lakukan pasti ada cubaan dan dugaanya...yang penting kita kena rilex dan sabar kerana itu lah ubat yang paling mujarab untuk berjaya......^_^'

Wednesday, 1 February 2012

yessss... ^_^'

alhamdulillah akhirnye jadi jgak lagu dlam blog saya nie.. thanks kpada brader tu (name dirahsiakn) kerana memberi saya tunjuk ajar untuk ltak lagu dlam blog saya...barulah hapening skit blog saya nie....^_^'

Total Pageviews