About the person name's ziera

My photo
Terengganu, Malaysia
Seorang Gadis Biasa Yang Simple...

Followers

Thursday, 15 December 2011

Best.....

Tadi aku ada tengok satu citer bleh dikatakan best jugak lah tapi ada satu ayat tu yang membuatkan aku terfikir nak tulis blog hari ini.kalau nak tahu ayat dia berbunyi macam nie iatu sekelat-kelat tea ais limau ada manisnya. aku rase cam lebih kurang dengan apa yang aku tulis kelmarin..ayat tu mempunyai maksud yang mendalam kan... walaupun hidup kita kadang kala tak seberapa baik sering je ada musibah yang berlaku, tapi kita kena bawa bersabar kerana tuhan lebih tahu apa yang terbaik untuk kita.Dengan berkat kesabaran kita ,pasti  ada suatu kemanisan buat hidup kita .....

No comments:

Total Pageviews