About the person name's ziera

My photo
Terengganu, Malaysia
Seorang Gadis Biasa Yang Simple...

Followers

Saturday, 7 July 2012

wohooo... beg...













Hye korang semua.. sorry2 dh lame x post kat blog kn... ok lh hari ni just nk tulis ringan2 je... sy tertarik dengn jualan beg dkat facebook ... beg yng dijual sngt cntik dan harga nye x lh mhal sngat... nanti sy akan letak beberapa keping gmbr untuk korang memjamu mata.. smbil2 tu kalau berkenan boleh lh pergi dkat facebook Ahmad Shaofie.. kat stu korang bleh pilih bermcam jenis beg mengikut stail korang msing2 ..try lh tngk.. sy dh pun ada satu.... korang bila lgi??...

2 comments:

Everything's Everythings said...

beg biru yg bawah sekali tu mcm lawa lah, tapi untuk lelaki sesuai x eh? hak2

nur ziera said...

ermmm.. kalu kte pndai gayekn sesuatu bnda 2.. mgkin ianya nmpk sesuai.. try lh pegi ke fb 2 untuk lhat mcm2 koleksi beg yg lbih mnarik.. huhuhu3

Total Pageviews